Henrik Løfqvist

Fotograf

This is My Story

Professionel og seriøs reklamefotograf med flere års erfaring, der på en kreativ og nytænkende måde søger at skabe det unikke fotografi for kunden. Jeg arbejder perfektionistisk og kompromisløst med opgaven til kunden er tilfreds. Mit varemærke er at have kunden i fokus – hver enkel opgave er unik, uanset om det er pack-shots, potrætter eller andre opgaver.

Det er afgørende for mig at være den professionelle sparringspartner, der støtter kunden gennem hele processen fra ide og vision til det færdige visuelle udtryk.

Jeg ser harmonien i det simple – æstetiskken i det unikke.

Som professionel fotograf er jeg kreativ og mine billeder er unikke og naturligvis itopkvalitet. Jeg har en særlig sans for lyslægning og kreative poseringer, så du fremstår fra din absolutte bedste side.

Jeg er faglært fotograf og har mit fotostudie i Sturlasgade på Bryggen.

Når du får taget billeder hos mig, så sørger jeg for, at du får professionelle og æstetiske billeder i høj kvalitet.

Jeg er altid interesseret i at høre om dine egne overvejelser om, hvad du vil have lavet – du er også velkommen til at læne dig tilbage og overlade det til mig at være kreativ.

Kontakt

Henrik Løfqvist
Tlf.: 40 38 64 94
henrik@imagestudios.dk

Noget klogt

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec eleifend tincidunt nisi. Fusce at purus in massa laoreet.

Fotograf Cv.

2010 –  Selvstendig fotograf
2006-2010 Uddannet Fagfotograf Medie Coillage Viborg
2008-2010 Torben, Torben &Köter, Århus

Awards

Vestibulum lobortis. Donec at euismod nibh, eu bibendum quam. Nullam non gravida purus, nec eleifend tincidunt nisi. Fusce at purus in massa laoreet.

reffer

My Work