Babyportrætter i København

Fang nuttetheden

Vil du gerne kunne huske, hvordan din søde, lille nyfødte baby så ud lige i starten? Der hvor han/hun havde de dejligste runde kinder, og de mest nuttede krøller?

Babyer vokser med lynets hast. Derfor kan det som forældre være rigtig svært at huske, hvordan baby helt præcist så ud i den første tid. Det kan vi hjælpe dig med altid at kunne huske og se tilbage på. Så er det nemt at afgøre diskussioner og snak om de gode gamle dage, for var baby virkelig så lille? Og hvem var det lige baby lignede mest i starten?

Vi sørger for at forevige nuttetheden med vores babyportrætter.

Vi kan også hjælpe med at få taget måneds- eller kvartalsbilleder, hvis I hellere vil følge udviklingen af jeres baby i de første 12 måneder i livet.

Del minderne med familie og venner

Med Imagestudios babyportrætter kan I altid huske tilbage på, hvordan den søde tid var. Og så kan I samtidig dele de dejlige billeder og minder med familie og venner.

Det er jo ikke alle i familien, der kan være lige så tæt på jeres lille guldklump hele tiden, som I kan. Så I kan vælge at give et babyportræt i gave, enten til jul, fødselsdage eller måske bare fordi det er onsdag.

Bestil tid online

Vil I gerne have taget babyportrætter af jeres lille guldklump? Så bestil en tid med det samme. Eller giv os et kald, hvis I er i tvivl om, hvad vi kan gøre for jer. Hvis I ønsker at få taget billeder over en længere periode, f.eks. hver måned, så kontakt os hellere så tidligt i forløbet som muligt.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Home » Babyportrætter