BØRNEPORTRÆTTER I KØBENHAVN

SPRED GLÆDE MED ET PORTRÆT AF BØRNENE

De små vokser sig hurtigt store, de begynder at snakke og så skifter de pludselig børnehaven ud med skolegang og lektier. Tiden går stærkt, og der er mange minder forbundet med at se sit lille barn vokse sig stort og selvstændigt.

Så spred da hverdagens små glæder af dem, med dem du holder mest af. Vi tilbyder at skyde skønne børneportrætter til hele familien. Vi kan både tage billeder i studiet, ude i naturen, på legepladsen eller hjemme hos jer. I bestemmer!

BILLEDER TIL FOTOALBUMMET

Gemmer du billeder derhjemme, hvor du kan se, hvordan du selv så ud, da du var lille? Så fuldend da fotoalbummet med billeder af dit/dine egne børn, og følg udviklingen for hvert år med børneportrætter taget af Imagestudios på Amager. Vi kan lave billeder, du både kan få ud til at have liggende i dit fysiske fotoalbum, lige så vel som vi kan lave billeder til web.

Skal du samtidig have taget billeder til den årlige julegave til bedsteforældrene, så klarer vi også det.

LIVSBEKRÆFTENDE BILLEDER

Der findes næsten ikke noget, der er nær så livsbekræftende som et dejligt portræt af et barn. Det er et minde, du ikke kan købe på nettet eller fremkalde på nethinden. Tiden kommer ikke igen – så skynd dig at få foreviget mindet om dit/dine børn med det samme. Det er ikke mindst en rigtig god gave at kunne give familiemedlemmer, som ikke hver dag bliver beriget med den glæde dit/dine børn spreder.

Når vi har taget billedserien, så er du selv med til at vælge, hvilke du godt kunne tænke dig samt størrelse og antal.

BESTIL TID I DAG

Hvis du ved, at du gerne vil have taget et eller flere børneportrætter, så bestil en tid med det samme. Så er du sikker på, at du får tid, når du gerne vil.

Kontakt os
HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

    Imagestudios

    GRÆKENLANDSVEJ 90A
    2300 KØBENHAVN S
    KONTAKT@IMAGESTUDIOS.DK
    40 38 64 94