Professionel bryllypsfotograf i København

Forevig jeres ‘ja’

Et lille ja, et åndeløst sekund, et minde for livet. Klassisk, smukke bryllupsfotos eller skøre, skæve billeder fra den store dag – det er jer, der vælger.

Uanset hvordan I vælger at dagen skal fejres, så kan vi være med til det hele – eller kun enkelte, udvalgte dele. Det er jeres store dag, så billederne skal også være perfekte, og præcis som I ønsker det.

Vi hjælper gerne med at finde lokation til de klassiske bryllypsbilleder, der gerne bliver taget inden reception og fest. Og vi er gerne med til at forevige hele dagen – fra kirke til første dans.

Sjove og glade minder med en selfiebox

Der vil helt naturligt i løbet af dagen opstå skøre og sjove ting, som I gerne vil kunne mindes. Derfor tilbyder vi, at I kan leje vores selfiebox. Med denne har jeres gæster rig mulighed for at få taget en masse skønne, skøre og sjove billeder under fest og reception.

Vi hjælper jer med at få sat den op et godt sted, og så skal I bare sørge for at informere gæsterne om, at de kan gå amok i billeder og poseringer. Disse billeder vil betyde noget helt andet end de klassiske bryllupsbilleder, og det kan være en sjov gimmick for gæsterne.

kontakt os

Home » Bryllup