Erhvervsfotograf i København

Vis professionalisme med et erhvervsportræt

Som virksomhed har I længe arbejdet med jeres strategier, og I har jeres profil på plads. Derfor fortjener I også, at jeres visuelle udtryk står stærkt og skarpt på jeres hjemmeside, sociale medier mm. Det er vigtigt, at I viser troværdighed og ikke mindst professionalisme. Så ved jeres kunder, at de skal vælge jer fremfor jeres konkurrenter.

Imagestudios i København kan hjælpe jer med at få skabt en rød tråd på jeres hjemmeside med skarpe og æstetiske erhvervsportrætter. Billederne kan også bruges i brochurer, LinkedIn eller andet. Mulighederne er mange, og vi hjælper altid med at få jeres udtryk og tanker ind i billederne.

Vi leverer altid billeder i højeste kvalitet, og drøfter inden fotograferingen jeres ønsker med billederne. På den måde sikres I, at I får de billeder, I ønsker.

Stå skarpt med flotte billeder

Man siger, at et billede siger mere end 1000 ord. Så et godt og vellykket erhvervsportræt er klart med til at styrke jeres troværdighed som virksomhed. Ikke mindst signalerer det seriøsitet. Så stil skarpt på virksomhedens nøglemedarbejdere og vis jeres professionelle ansigt udadtil.

Vi kan fotografere så mange medarbejdere, som I ønsker. Bare informer os om antallet ved bestilling, så vi ved, hvor længe vi skal sætte af til sessionen.

Få taget et erhvervsportræt

Har du brug for et nyt billede til din LinkedIn, Facebook eller vil du gerne bare have taget et nyt og godt CV-billede?

Du behøver ikke være en del af en virksomhed, der ønsker at få taget nye billeder, før at vi kan hjælpe dig. Der er mange, jobsøgende mm., der gerne vil have opfrisket deres billede, de bruger til at vise virksomheder, hvem de er. Fortæl os om dine tanker inden sessionen, så finder vi en god løsning.

Et godt tilbud

Hos Imagestudios har vi altid en fast lav pris på studie-erhvervsportrætter til kr. 495,- for en 45 minutters session af én person. Sessionen indkluderer fotografering og udvælgelse af billeder bagefter. Efterfølgende vil du modtage en billed-fil med det udvalgte billede i web-opløsning klar til brug.

Ønsker du flere billeder af den enkelte person, så kan disse købes for kr. 300,- pr. billed-fil.

Ønsker du som virksomhed at få taget billeder af flere medarbejdere, så kommer vi gerne ud til jer. Så tager vi vores transportable studie med, så vi kan lave personaleportrætter til jeres hjemmeside, sociale medier mm.

Bestil tid online

Home » erhvervsportraetter