FÅ FOREVIGET FAMILIEN MED FAMILIEPORTRÆTTER

Vil du have foreviget mindet om familien med et familieportræt? Så kan Imagestudios på Amager ved København hjælpe.

Om billederne er til det årlige julekort, til en jule- eller fødselsdagsgave, eller om det bare skal stå og pynte på skrivebordet. Så sørger vi for at få taget nogle dejlige billeder, der fanger stemningen præcis i jeres familie. Vi tilbyder familieportrætter på Amager, i København og på resten af Sjælland.

Det gælder, uanset hvor mange I ønsker fotograferet fra familien. Nogle ønsker kun at få taget årlige billeder af børnene. Andre får taget familieportrætter af hele familien, hvor også bedsteforældre mm. er med. Det er altid op til jer, hvem og hvor mange I ønsker at få taget portrætter af.

Vi tager altid en billedserie

Når I bestiller en tid til familieportræt hos os, så tager vi altid en billedserie. Så er der masser af muligheder for, at I kan få taget flere forskellige former for familiebilleder.

På det ene er I måske samlet alle sammen, på det næste er det kun børnene, og på det tredje er det måske bedsteforældre med børnebørn. Mulighederne er mange, og vi hjælper jer med at få foreviget jeres minder, præcis som I ønsker det.

Vi vil altid gerne sparre med jer om, hvilke ideer I har til billederne. Men I kan også vælge at læne jer helt tilbage og overlade de kreative tanker til os. Så får vi sammen skabt nogle unikke og skønne billeder, I altid kan kigge tilbage på og mindes den tid, hvor billederne blev taget.

Vi tager familieportrætter, der hvor I ønsker det

Mange tænker, at det kan være besværligt og unødvendigt at få taget familieportrætter. Og ikke mindst kan det være svært at få samlet alle på én gang!

Derfor tilbyder vi, at vi kan komme ud til jer. Uanset om det er i sommerhuset, til den runde fødselsdag eller bare på en helt almindelig onsdag aften. Alt er muligt. Der er kun én familie som jeres – husk det.

Derfor kan det også være dejligt, senere hen, at kunne kigge tilbage på, hvordan I som familie udvikler jer.

Skal vi portrættere jeres familie?

Hvis I godt kunne tænke jer at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres familie, så tøv ikke med at ringe til os. I kan også bestille en tid med det samme. Så I er sikre på, at vi har tid den dag, I har familien samlet.

Vi kan kontaktes på telefon 40 38 64 94 eller e-mail Kontakt@imagestudios.dk. Vi ser frem til at tage familieportrætter af jeres familie.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Home » Familieportrætter