Forsikringsfoto

Fotografering af personskade/vansir & arbejdsskade

Når skaden er sket, skal du i mange tilfælde kunne dokumentere det og ikke mindst omfanget af skaden. Det vil være til forsikringsselskabet og Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring (det der tidligere hed Arbejdsskadestyrelsen).

Når vi tager billeder af din eller dine skader, så er det altid professionelle billeder af den højeste kvalitet. På den måde er du sikret, at der ikke nogen, der bagefter kan klandre dig for dårligt bevismateriale. Eller i værste fald ikke vil udbetale dig din forsikring.

Vi sørger derfor for altid at leve 100% op til Arbejdsmarkedets Erhvervsforskrings krav om fotografering af skade/vansir. Vi hjælper også med at sørge for, at billederne bliver sendt videre til diverse forsikringsselskaber, advokater eller Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring.

Kontakt os

Hvis du har behov for at få fotograferet en eller flere skader, så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan også nøjes med at bestille en tid online, hvis du allerede nu ved, hvornår det vil passe dig at få taget billederne.

Bestil tid online

Home » Forsikringsfoto