Gravid

HUSK FORVENTNINGEN & SPÆNDINGEN

Det store sus af lykke, det første lille spark. Gem følelsen og mærk livet – hele livet.

Få taget nogle flotte, stilrene billeder, der fortæller historien om jeres lille familie. Imagestudios kan hjælpe dig med at kunne følge udviklingen måned for måned. Naturens skiften, mavens omfang – og dig, der bare bliver smukkere og smukkere.

At være gravid er både smukt og livsgivende. Det er en helt særlig tid i livet. Forevig din graviditet med nogle smukke billeder af din flotte gravid-mave.

FÅ TAGET ET ENKELT BILLEDE ELLER FØLG UDVIKLINGEN

Det mest optimale tidspunkt at få lavet gravidbilleder på er, når du er i 8. måned, fordi her er din mave smukkest. Men hvis du gerne vil følge med i udviklingen af, hvordan din mave vokser, og hvordan baby bliver større og større. Så kan du også få taget kvartalsbilleder. I alt tre billeder, så du tydeligt kan se forskellen fra starten, midten og så til slutningen af graviditeten.

Du kan også vælge at afslutte fotoserien med enten et newborn billede eller babybillede. Alle billederne bliver efterfølgende sat sammen i en smuk kollage.

Kontakt os
HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

    Imagestudios

    GRÆKENLANDSVEJ 90A
    2300 KØBENHAVN S
    KONTAKT@IMAGESTUDIOS.DK
    40 38 64 94