Institutionfoto

KUNNE I SOM FORÆLDRE ELLER SKOLE TÆNKE JER AT PRØVE EN NY FORM FOR SKOLEFOTO?

Er I trætte af, at det kun er muligt at få ét billede i forskellige størrelser af jeres børn, når børnene skal fotograferes på skolen? At hvis billederne bliver væk, så er de forsvundet for alt tid? At hvis barnet har en dårlig hår-dag, så er det sådan, billedet bliver? At det ikke er muligt at bruge billederne elektronisk?

Vi hos Imagestudios er også forældre, og vi synes i hvert fald, at det kan gøres anderledes.

Det er præcis derfor, at vi er en gruppe faguddannede fotografer, der er gået sammen om at skabe an anden slags skolefotos. Vi er professionelle fotografer, der er vant til at arbejde med børn og vigtigst af alt, vi elsker det! Vi mener, at alle forældre fortjener at få skolebilleder i høj kvalitet. Særligt fortjener børnene at fremstå som de fantastiske individer, de er! I traditionelle skolebilleder ser man sjældent børnenes glæde og personlighed – det mener vi, at vi kan gøre bedre.

Vi mener, at det er på tide, at skolefotografiet får lov til at følge med udviklingen og tiden, som vi alle lever i. Samtidig beholder vi noget af alt det gode fra det gamle skolefotografi.

PROFESSIONEL FOTOGRAFERING

Vi tilbyder derfor helt simpelt alle børnene en rigtig fotografering/fotoshoot hos en af vores professionelle fotografer, der på grund af deres uddannelser ved, hvordan de får børnene i fokus og får deres skønne personligheder frem. Lyset er perfekt, farverne er på plads, billedet bliver skarpt og baggrunden stjæler ikke opmærksomheden.

Vi tilbyder flere forskellige billeder af børnene, som I kan vælge imellem. Billederne er i både farve og sort/hvid. Og vi tilbyder, at I får billederne til internetbrug og kan vælge også at få dem som papirbilleder. Det gør det muligt for jer at bruge billederne på mobiltelefonen eller på diverse elektroniske medier. Samtidig kan I vælge at få et billede til væggen derhjemme. De billeder, I får leveret fra os vil være for altid!

Det er muligt at få billederne printet i præcis det antal, som I ønsker og leveret direkte til døren. I vælger selv hvilke billeder, I ønsker som papirbillede, og der skal ikke købes flere, end I selv ønsker eller skal bruge.

Det er også muligt at få en fotosession der passer til jeres skole/institution. Giv os et kald og fortæl om jeres ønsker, få finder vi sammen det perfekte til jer.

Kontakt os
HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

    Imagestudios

    GRÆKENLANDSVEJ 90A
    2300 KØBENHAVN S
    KONTAKT@IMAGESTUDIOS.DK
    40 38 64 94