Konfirmand

HUSK DAGEN

For mange er dagen, hvor de bliver konfirmeret, en rigtig stor dag! Det er en dag, man ser frem til med længsel, glæde og spænding. For hvad skal der ske, når man nu endelig bliver ‘voksen’? Det er en dag, der er forbundet med glæde, gæster og gaver.

Så husk at få foreviget minderne om dagen, hvor du blev fejet af venner og familie med konfirmandportrætter af Imagestudios.

Vi hjælper med at få taget nogle smukke billeder, du altid kan gemme og se tilbage på, når du gerne vil huske, hvordan det var at blive konfirmeret. Billederne kan også bruges til eventuelt takkekort efter festen. Uanset hvad du ønsker, så kan vi hjælpe dig med at få dine drømme virkeliggjort.

FÅ SKØRE OG SJOVE BILLEDER MED EN SELFIEBOX

Hav vores selfiebox med til festen, når du fejrer din store dag sammen med familie og venner. Så er du sikker på at få en masse skøre, sjove og fede billeder, du kan grine af. Den er nem at bruge, og det er en sjov måde at få gang i dine gæster.

Så slipper du også for kun at have billeder taget af mor og far, men også billeder, der er taget af dine venner. Vi skal nok sørge for at hjælpe med at komme sjove rekvisitter I kan bruge, når I tager billederne.

Kontakt os
HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

    Imagestudios

    GRÆKENLANDSVEJ 90A
    2300 KØBENHAVN S
    KONTAKT@IMAGESTUDIOS.DK
    40 38 64 94