Newborn fotografering

Gem minderne

Den spæde start på et helt nyt kapitel, de allerførste dage og uger i babys liv. Så følelsesmættet, så altoverskyggende. Bevar dem for altid i smukke, professionelle billeder, der fanger de unikke detaljer i den nyfødtes start på livet.

Imagestudios i København hjælper jer med at få foreviget den allerførste tid i jeres babys liv.

Det ideelle tidspunkt for en newborn fotosession er, når baby er mellem 5-14 dage gammel. Når babyer er så små, sover de meget og dybt, og de vil naturligt krumme sig sammen i nogle søde positurer magen til dem, de lå i inde i maven. Efter to uger går babyen igennem en kraftig vækstperiode og begynder at strække arme og ben – og så er de ikke så føjelig til at rulle sig sammen eller sove så dybt, som er nødvendigt for at tage billeder i rekvisitter som kurve.
Du skal booke din fotosession så god tid før termin som muligt, da det er begrænset, hvor mange sessions, jeg kan nå at lave og fordi vinduet for newborn fotografering er så lille. Du kan også vælge at tage chancen og vente med at booke en tid til, når baby er født, men jeg kan ikke garantere, at jeg har ledige tider. Når du har født og har ringet til bedsteforældrene, den øvrige familie, venner, naboer og lagt det første billede af guldklumpen på Facebook, så skal du ringe eller sende en SMS til mig, så vi kan aftale den nærmere dag og tid for din newborn fotosession. Husk at baby skal være mellem 5-14 dage for at få lavet newborn fotosession.
Jeg sørger for at holde nogle tider før og efter termin, så har du booket en tid, så vil jeg sørge for at få passet jer ind, når du har meddelt, at baby er født.
En newborn fotosession kan tage op til tre timer, hvor der tages billeder af baby i forskellige positurer og opstillinger. Dette kan virke som lang tid, men det skyldes, at der skal være tid til bleskifte, omsorg, spisning og andre pauser. Det er med til at sikre, at baby er mæt og tilfreds gennem hele fotosessionen. En mæt og tilfreds baby sover godt, og det er det bedste udgangspunkt for nogle fantastiske billeder.
De fleste newborn billeder er taget uden tøj for at fange det skrøbelige i at være nyfødt. Så derfor bør baby have noget tøj på, der er let at tage af og på, og helst noget tøj, der sidder løst, så det ikke sætter mærker på huden. Foretrækker du, at din baby fotograferes med tøj på, så sørg for at tøjet passer godt – for stort tøj klæder ingen og slet ikke babyer. For at undgå at baby fryser under fotosessionen, har jeg en høj temperatur i studiet, så husk ikke at have alt for varmt tøj på selv
Du skal medbringe sut, ekstra bleer, ekstra flasker (hvis du ikke ammer) og eventuel skiftetøj til dig selv (en nøgen baby kan være utæt). Hvis du ønsker nogle specielle rekvisitter (bamser, legetøj osv.) med på billedet, skal du også medbringe dem.
Det vigtigste er, at studiet er varmt, så babyen ikke fryser, derfor har jeg skruet godt op for varmen i studiet. Det gør babyen tryg og sikrer, at babyen sover godt. Jeg vil aldrig tvinge en baby i en bestemt positur, som kan være ukomfortabel for babyen. Det betyder også, at der kan være billeder, som du drømmer om at få lavet, men som ikke lykkes, fordi den lille siger fra. Jeg lader babyen indikere, hvilke positurer, som babyen er mest tilfreds med at ligge i. Ved at efterligne de stillinger, som babyen har ligget i inde i maven, opnås de bedste resultater. Som forældre kan du sørge for, at babyen er sulten og træt, når I ankommer til studiet. Så starter vi fotosessionen med, at baby får noget at spise, mens vi taler om, hvad der skal ske. Det er den bedste måde at få den lille til at falde til ro, blive tryg og falde i en god dyb søvn, som er vigtig for at få de bedste billeder. Når babyen er faldet i søvn, så starter vi på selve fotograferingen. Da der ofte er behov for et par ekstra hænder, når der skal tages newborn billeder, så må du forvente at blive involveret i fotosessionen. Jeg kan have behov for, at du støtter eller holder babyen.
Det værste, du som forældre kan gøre, er at være nervøs og bekymret, det kan den lille fornemme. Hvis din baby græder, så må du have tillid til, at jeg kan berolige ham eller hende. En nyfødt kan blive stresset af at blive skiftet rundt mellem flere hænder hele tiden. Derfor er mit råd: læn dig tilbage og træk vejret dybt og nyd at se de skønne billeder blive til. Forvent ikke, at babyen kan klare en masse forskellige positurer, det er ganske udmattende for babyen at blive modeleret med. Lad derfor være med at planlægge mere end 3-4 forskellige opstillinger.

Newborn Pakke 1

Kr. 2995,-
 • Newborn Fotosession
 • 2 stk. Billeder 13×18 cm
 • 1 stk. Billede 18×24 cm
 • Digital web-filer**

Bestil Tid

Newborn Pakke 2 Fotografen anbefaler

Kr. 3995,-
 • Newborn Fotosession
 • 2 stk. Billeder 13×18 cm
 • 4 stk. Billeder 18×24 cm
 • 1 stk. Billede 30×40 cm
 • Digital web-filer**

Bestil Tid

Newborn Pakke 3

Kr. 4995,-
 • Newborn Fotosession
 • 4 stk. Billeder 18×24
 • 2 stk. Lærredsprint 40×50 cm/*
 • Digital web-filer**

Bestil Tid

Tillæg for tvilling/trilling kr. 500,-
(* Lærredsprint leveres monteret på 16 mm. blændramme)
(** Digitale web-filer af de valgte billeder, digitale web-filer leveres med Newborn logo)
Home » Newborn