PORTRÆTFOTOGRAF – FÅ TAGET PROFESSIONELLE BILLEDER

Skal du have taget et portrætfoto, du kan bruge til dine sociale medier, give som gave, eller vil du bare gerne have taget et professionelt billede?

Med et portrætbillede taget af en portrætfotograf af Imagestudios i København kan du vise, hvem du er.

Vi vægter højt, at din personlighed skinner igennem, og at du bliver vist fra din bedste side af. Et godt portrætbillede er levende, det viser din personlighed, og det brænder igennem. Både blandt venner, familie og kollegaer, afhængigt af, hvad du gerne vil bruge billedet til. Vi tager billeder af kunder fra Amager, København og resten af Sjælland.

Kombinationen af både professionelt og godt fotoarbejde samt kreativitet er afgørende for, om portrættet bliver vellykket. Det vægter vi altid højt, og vi sørger derfor for, at vores portrætfotograf altid er innovativ og kreativ.

Imagestudios står altid klar til at hjælpe dig med at fortælle din historie – uanset om portrætbillederne kun skal bruges privat, eller om der er tale om erhvervsportrætter.

Måske du gerne vil have et nyt profilbillede på Facebook, til dit CV eller måske du bare gerne vil give det i gave til nogen, du holder af? Uanset årsagen, så kan vi hjælpe med at få taget nogle smukke og unikke portrætbilleder.

DET BEDSTE PORTRÆTFOTOGRAFI

For at skabe det bedste portrætbillede, så er det vigtigt, at der er et samspil mellem dig og fotografen. Derfor sparrer vi altid gerne, inden vi starter på fotograferingen. På den måde kan vi snakke om dine ideer og tanker til billederne. Eller du kan vælge at slappe helt af og lade os om at komme med de kreative ideer. Ingen ideer er forkerte eller umulige – så vær ikke nervøs for at fortælle, hvad du godt kunne tænke dig.

Vis din personlighed med en portrætfotografering hos os.

VIL DU GERNE BESTILLE TID HOS VORES PORTRÆTFOTOGRAF?

Hvis du gerne vil have taget et portrætbillede eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte vores portrætfotograf på telefon 40 38 64 94 eller e-mail Kontakt@imagestudios.dk.

Du kan se mere om vores priser på siden ”Priser”.

Kontakt os
HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

    Imagestudios

    GRÆKENLANDSVEJ 90A
    2300 KØBENHAVN S
    KONTAKT@IMAGESTUDIOS.DK
    40 38 64 94