Studenterportræt

Vær stolt

En af livets første store hurdler er bestået. Nu venter kun fremtiden, der kan rumme mange svære valg og beslutninger. Men dagen i dag kan ingen tage fra dig. Gem mindet – husk følelsen!

Imagestudios i København sørger for, at du aldrig vil glemme følelsen af stolthed, sejr og lettelse. Samtidig kan du glæde din familie og alle dem, der har heppet på dig undervejs, med et smukt billede af dig med huen på.

Gør studenterfesten sjovere med en selfiebox

Ikke nok med, at øjeblikket, hvor du får huen på, er noget du nok aldrig vil glemme. Så er alle festerne, der hører med også noget, du gerne vil huske. Men det er nok noget af det sværere, hvis der kommer lidt for meget alkohol indenbords.

Men det har vi løsningen på!

Lej en selfiebox af os, og hav den stående til studenterfesten. Så kan både din familie og venner i løbet af dagen og aften få taget nogle skøre, skønne og sjove billeder. Så kan du altid se tilbage på den ene aften, der kun var din, med glæde og gode minder. Vi skal nok hjælpe med at sørge for rekvisitter, så skal dine gæster nok sørge for de gode grin.

Home » Studenterportræt